מנות בקר בקייטרינג בשרי

0
1563

קייטרינג בשרי מאפשר לבחור ממגון מנות בשריות המופיעות בתפריט, במטרה להרכיב את הארוחה המתאימה במיוחד לארוע שלכם. כאשר מזמינים קייטרינג בשרי לאורחים, חשוב לודא את טריות ואיכות מנות הבשר, ושצליית הבשר נעשת כמה שיותר סמוך למועד הארוע בכדי להבטיח שהבשר לא יתייבש.

ישנן אינספור מנות המתאימות לתפריט קייטרינג בשרי, כאשר מנות בקר הן הפופולריות ביותר. מנות בקר מתחלקות בדר"כ לשתי קבוצות – תבשיל וגריל. מספר תבשילי בקר מוכרים: רוסטביף, ביף סטרוגנוף, חזה בקר מעושן, קורנביף, קציצות בקר בייתיות וגולאש. מנות בקר על הגריל: סטייק, קבב, אנטרקוט, אוסובוקו, סינטה ועוד.

כאשר בוחרים מנות בקר לתפריט בשרי, כדאי להתאים יין שילווה באופן הטוב ביותר את המנות העיקריות. כמו כן, כדאי לשלב מספר תוספות חמות, כמו: קדירת ירקות שורש, בטטות אפויות, אורז בר ואורס בסמטי, פירה, קוסקוס, שעועית, פסטה ועוד.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here