סוגי דגים בקייטרינג חלבי

0
1563

קייטרינג חלבי ישלב לרוב מנות דגים בתפריט, לצד המאפים והמנות עיקירות. בדרך כלל משלבים דגים בתפריט קייטרינג חלבי כמנות פתיחה, דוגמת דג המקרל וההרינג. בתקופה האחרונה החלו לשלב דגים לא מבושלים בתפריט, וכך ניתן למצוא גם רול סלמון, קרפצ'יו טונה אדומה וסלט סביצ'ה.

לפניכם מספר מאכלי דגים המוגשים במסגרת קייטרינג חלבי:

  • רול סלמון – רול סלמון מעושן, שמנת ועירית קצוצה. מנה זו ניתנת לרוב בעת קבלת הפנים של האירוע, כאשר היא מחולקת ע"י צוות המלצרים. מנה אלגנטית מאוד ומועררת תיאבון. הרול מורכב מקרפ (עלי בלינצ'ס) עליו נמרחה שכבת שמנת דקה ומעט עירית, מגלגלים וחותכים בחיתוך אלכסוני.
  • סביצ'ה – זהו סלט דגים קר, המורכב מדגים לא מבושלים המושרים במיץ לימון ומלח. לסביצ'ה ניתן להוסיף גמבה אדומה חתוכה דק, סלרי, בצל ופטרוזיליה. קייטרינג חלבי נוהג לשלב מנה זו בשתי צורות: בקבלת פנים באמצעות הגשה בכוס גבוהה, או כתוספת למנה עיקרית.
  • קרפצ'יו סלמון – קרפצ'יו הוא מאכל איטלקי המוכן מבשר בקר, עגל או דג אשר נחתך לפרוסות דקיקות. קייטרינג חלבי נוהג לשלב קרפצ'יו סלמון בתפריט קבלת פנים, כאשר מגישים לאורחים פרוסות סלמון דקות ברוטב מיץ לימון, שמן זית או חומץ בלסמי.
  • מקרל – קייטרינג חלבי העורך אירועים בשעות הבוקר או הערב, מאפשר לשלב בתפריט מנת מקרל מעושן כמתאבן. המנה מוגשת בצלחת מוארכת אשר עליה פרוס הדג המעושן. מדובר בדג בשרני עם אחוז גבוה של שומן, ועל כן הוא אחד מדגי המאכל העיקריים בעולם.
  • דג מלוח – דג מלוח הינה מנה פופולרית המוגשת באירועים המתקיימים בשעות הבוקר והערב, כאשר נעזרים בשירותי קייטרינג חלבי. המנה מורכב מדג הרינג המשתייך למשפחת הסרדינים וידוע במליחותו. ישנם שני סוגי דג מלוח – לבן ואדום, כאשר הכנתם זהה אך ההבדל היחיד הוא שימוש בסלק.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here