סוגי מאפים בקייטרינג חלבי

0
4606

קייטרינג חלבי תמיד יכלול בתפריט שלו סוגי מאפים שונים, אשר יתלוו למנות העיקריות. לרוב נהוג להציג מגוון רחב של מאפים לתצוגה ובהגשה עצמית, כאשר האורחים מוזמנים לגשת ולבחור את המאפים המועדפים עליהם. כשמדובר על קייטרינג חלבי ניתן לחלק את המאפים לשלוש קבוצות עיקריות: לחמים, מאפים מלוחים ומאפים מתוקים.

סוגי לחמים נפוצים בתפריט קייטרינג הם: לחם לבן, לחם שחור, לחם מחיטה מלאה, בגט, בגיילה, פיתה, לחמניה, לחם עם עגבניות מיובשות ועוד. לצד הלחמים ניתן להגיש ממרח עגבניות מיובשות, רוטב פסטו וממרח זיתים שחורים. חומרי הגלם הנפוצים להכנת לחם הם: חיטה, שעורה, שיפון, תירס, אורז ודגנים אחרים.

סוגי מאפים מלוחים הם: בורקסים (במילוי גבינה, תרד, פטריות, גבינה בולגרית, תפו"א וכדומה), קישים, פיצה, פוקצ'ה, ברוסקטה וכדומה. לקריאה מורחבת בנושא זה, ראו מאמר קייטרינג חלבי – סוגי קישים.

סוגי מאפים מתוקים הם: קוראסונים (במילוי חמאה, שוקולד, ריבת חלב, ממרח שקדים, קינמון, תפוחי עץ וכדומה), עוגות, פאי וטארט.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here