מנות אווז בקייטרינג בשרי

0
1985

קייטרינג בשרי משלב לרוב בתפריט שלו גם מנות אווז איכותיות. כיוון שמנות אווז נחשבות יוקרתיות ואנינות במיוחד (ומחירן בהתאם) נהוג לשלב אותן בתפריט לאירועים מיוחדים.

כבד אווז נחשב לטעים ביותר מבין יתר הכבדים של חיות הבר. אחת המנות המוכרות והטעימות ביותר היא כמובן פטה אווז המוגש על צנים או קרקר, בליווי ריבה. ניתן למצוא מנה זו בתפריטים רבים של קייטרינג בשרי, המגישים פטה אווז כמתאבן בקבלת פנים.

בשל שומנו הרב, אווז מתאים במיוחד לצלייה איטית בתנור. מנות נוספות אותן ניתן לשלב בתפריט קייטרינג בשרי: כבד אווז ביין, חזה אווז ברוטב דובדבנים, אווז ברוטב בלסמי, צלעות אווז ברוטב טריאקי, שוק אווז מקורמל ועוש.

כאשר אתם בודקים תפריטים של קייטרינג בשרי, זכרו להשוות מחירים של מנות אווז בכדי למצוא את המנות הטובות והמשתלמות ביותר עבורכם. בדקו האם ניתן להגיש כבד אווז, ובמידה ומחירו חורג מהתקציב שלכם, תוכלו להסתפק בכבד עוף המשתלב נפלא עם פטריות, כממרח קר ובאוכל מוקפץ (דוגמת מעורב ירושלמי).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here